Mug Cenderamata

Cenderamata Seramik
Mug, piring, cawan dan peralatan seramik yang digunakan tidak sama seperti mug yang banyak dijual di kedai-kedai biasa atau kedai RM2. Maknanya, mug yang dijual di kedai-kedai atau pasaraya tidak boleh digunakan untuk tujuan ini. Sebaliknya mug untuk tujuan ini merupakan sejenis mug yang diimport yang mempunyai lapisan khas pada bahagian luarnya. Menggunakan kaedah heat transfer dengan suhu melebihi 300 C, mug tersebut dipanaskan bagi memindahkan imej yang dikehendaki dengan menggunakan sejenis filem atau transfer paper khas.
Mutu cetakan dengan kaedah ini amat berkualiti dan imej tidak akan luntur jika mug digunakan dengan cara biasa. Ia boleh dibasuh dengan air dan sabun atau seumpamanya.

Tempahan:

Tiada tempahan minima, satu unit pun diterima kecuali mini mug dan mini glass. Minimum tempahannya ialah 48 biji. Sila e-mel gambar/imej dan wording yang hendak dicetak. Imej hendaklah sekurang-kurangnya dalam format .JPEG beresolusi minima 300 dpi.

Penghantaran:

Kecuali serahan tangan, semua pesanan dihantar melalui kourier seperti Pos Laju atau syarikat kourier yang lain (jika dikehendaki oleh pelanggan). Kos penghantaran ditanggung oleh pelanggan.

Parcel tracking: http://poslaju.com.my/emstrack

Tracking Semasa: http://cendera-mata.blogspot.com/p/tracking.html

Iklan

Tuesday, December 15, 2009

ICT


Di bidang teknologi maklumat dan komunikasi (ICT),
Kami juga memberikan perkhidmatan berikut secara “door to door”


1. Pendaftaran jalur lebar pelbagai rangkaian Telco (Streamyx TM, Maxis dan Celcom Broadband, Wimax, dan Digi)
2. Pendaftaran telefon tetap rumah, pejabat dan perniagaan (talian tetap TM)
3. Menjual pelbagai modem mudalih
4. Servis komputer, komputer riba, pemasangan “hardware” serta “software”
5. Konfigurasi/rangkaian komputer dan internet (berkongsi akses internet)


Nota: Telco memerlukan salinan kad pengenalan/pasport/dokumen sokongan lain (spt lesen memandu/ID card dll) untuk melanggan mana-mana perkhidmatan yang dimaksudkan. Pendaftaran hanya diluluskan oleh Telco setelah dokumen pengenalan pelanggan disahkan benar.

Menggunakan dokumen orang lain untuk tujuan ini merupakan satu kesalahan jenayah dan boleh didakwa menurut Akta Komunikasi dan Multimedia.


Huawei e156g RM245.00 (Stok sangat terhad)

No comments: