Mug Cenderamata

Cenderamata Seramik
Mug, piring, cawan dan peralatan seramik yang digunakan tidak sama seperti mug yang banyak dijual di kedai-kedai biasa atau kedai RM2. Maknanya, mug yang dijual di kedai-kedai atau pasaraya tidak boleh digunakan untuk tujuan ini. Sebaliknya mug untuk tujuan ini merupakan sejenis mug yang diimport yang mempunyai lapisan khas pada bahagian luarnya. Menggunakan kaedah heat transfer dengan suhu melebihi 300 C, mug tersebut dipanaskan bagi memindahkan imej yang dikehendaki dengan menggunakan sejenis filem atau transfer paper khas.
Mutu cetakan dengan kaedah ini amat berkualiti dan imej tidak akan luntur jika mug digunakan dengan cara biasa. Ia boleh dibasuh dengan air dan sabun atau seumpamanya.

Tempahan:

Tiada tempahan minima, satu unit pun diterima kecuali mini mug dan mini glass. Minimum tempahannya ialah 48 biji. Sila e-mel gambar/imej dan wording yang hendak dicetak. Imej hendaklah sekurang-kurangnya dalam format .JPEG beresolusi minima 300 dpi.

Penghantaran:

Kecuali serahan tangan, semua pesanan dihantar melalui kourier seperti Pos Laju atau syarikat kourier yang lain (jika dikehendaki oleh pelanggan). Kos penghantaran ditanggung oleh pelanggan.

Parcel tracking: http://poslaju.com.my/emstrack

Tracking Semasa: http://cendera-mata.blogspot.com/p/tracking.html

Iklan

Tuesday, August 17, 2010

Mug Cenderahati

One spot print
Gambar atau perkataan dicetak pada satu sudut mug (one spot) sahaja. Ukuran maksimumnya kira-kira 8 cm x  7 cm. Cetakan penuh pula (Full wrap) 8 cm x 19 cm di sekeliling mug.


Gambar dicetak ditengah-tengah mug antara kiri dan kanan pemegang.
Nota: Mug kami boleh digunakan sebagai bekas minuman. Cetakannya tidak akan luntur walau dicuci dengan air sabun dll.
Mug dengan cetakan seperti di atas dijual dengan harga RM12.00 dengan kotak. + Pos Laju RM8.00

3 comments:

mijieywardie said...

bole pilih kita nk print pe kn kt atas mug ni?? kalo nk beli 1 je bley ke???

AJE said...

nak print apa gambar pun boleh. beli satu unit pun boleh

mijieywardie said...

hehe.. berminat ni.. nk nk..!!