Mug Cenderamata

Cenderamata Seramik
Mug, piring, cawan dan peralatan seramik yang digunakan tidak sama seperti mug yang banyak dijual di kedai-kedai biasa atau kedai RM2. Maknanya, mug yang dijual di kedai-kedai atau pasaraya tidak boleh digunakan untuk tujuan ini. Sebaliknya mug untuk tujuan ini merupakan sejenis mug yang diimport yang mempunyai lapisan khas pada bahagian luarnya. Menggunakan kaedah heat transfer dengan suhu melebihi 300 C, mug tersebut dipanaskan bagi memindahkan imej yang dikehendaki dengan menggunakan sejenis filem atau transfer paper khas.
Mutu cetakan dengan kaedah ini amat berkualiti dan imej tidak akan luntur jika mug digunakan dengan cara biasa. Ia boleh dibasuh dengan air dan sabun atau seumpamanya.

Tempahan:

Tiada tempahan minima, satu unit pun diterima kecuali mini mug dan mini glass. Minimum tempahannya ialah 48 biji. Sila e-mel gambar/imej dan wording yang hendak dicetak. Imej hendaklah sekurang-kurangnya dalam format .JPEG beresolusi minima 300 dpi.

Penghantaran:

Kecuali serahan tangan, semua pesanan dihantar melalui kourier seperti Pos Laju atau syarikat kourier yang lain (jika dikehendaki oleh pelanggan). Kos penghantaran ditanggung oleh pelanggan.

Parcel tracking: http://poslaju.com.my/emstrack

Tracking Semasa: http://cendera-mata.blogspot.com/p/tracking.html

Iklan

Friday, April 2, 2010

Mug Cenderamata Pelanggan

Mug cenderamata sesuai  untuk menghargai para pelanggan perniagaan seperti  Takafaul/Insuran/MLM dll

              

Haraf maaf:  Mug cenderamata di atas ini sudah kehabisan stok pada 9 April 2010 (Hanya tinggal 10 biji sahaja).
Harga tawaran RM7.50 sahaja dengan kotak (minima 10 unit). Harga biasa RM9.90. Tawaran ini adalah terhad sehingga habis stok.


Bahan: Acrylic Plastic (terdapat dalam warna putih, biru, kuning dan hitam)


Mug cenderamata gelas lutsinar. MG1 set 6 biji (RM35.00). MG2 (RM7.50 sebiji). Cetakan monochrome sahaja.

1 comment:

Maya said...

This blog is great, I love it. Keep it up and never stop posting! cenderahati pengantin, cenderahati perkahwinan murah, t shirt printing =) cheers!